Головна Авто На ринок України виходить новий автомобіль

На ринок України виходить новий автомобіль

0
1090

Вітчизняний ринок пікапів поповнив ще один гравець – виробник BAW з пікапами Brave Warrior, в основі яких лежить позашляховик для китайської армії.

Пікапи BAW Brave Warrior на українському ринку представляє компанія «Агсолко Україна». Як повідомляє «Автоцентр» , вітчизняному споживачеві запропонують дві моделі – з одинарної і подвійний кабінами – з колісною базою 2850 і 3035 мм відповідно.

Це такий собі китайський а-ля Land Rover, який випускається на заводі в Пекіні. В його основі лежить армійський позашляховик, що поставляється в армію КНР і не тільки.

Пікап має постійний повний привід і здатний перевозити до 1000 кг вантажу. У себе на батьківщині машини пропонується з трьома варіантами двигунів на вибір: 2,2-літровим бензиновим потужністю 112 л. с., потім турбованим, теж бензиновим 2,0-літровим в 190 «конячок» (250 Нм), що випускається на СП з Mitsubishi, а також 2,5-літровим турбодизелем потужністю 136 л. с. (340 Нм). З найпотужнішим двигуном агрегатується 6-ступінчаста механічна КП, а з іншими – 5-степенчатая.

Більш докладно про пікапах BAW Brave Warrior можна буде дізнатися на виставці «АГРО-Вінниця», яка пройде з 7 по 9 вересня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.