Kia знімає з виробництва культовий седан – ЗМІ

0
453

Kia зовсім недавно оновила свій спортивний седан Stinger. Але джерела в американському представництві компанії повідомляють, що модель знімуть з виробництва вже найближчої весни. Про це пише finance.ua .

Незважаючи на визнання ринку в 2017 році відразу після прем’єри, Stinger так і не виріс в продажах до тих цифр, яких чекали в компанії. Так, моделі залишилося жити приблизно півроку, після чого її місце на конвеєрі повинен зайняти мінівен Carnival Hybrid.

Відзначимо, що автовиробник поки офіційно не підтвердив цю інформацію, більш того, в компанії вважають, що Stinger є важливим компонентом бренду і залишається модним автомобілем в модельному ряду.

Stinger був і залишається солідним продуктом: яскравий, з потужним двигуном і просторим салоном. Але цього ринку, очевидно, недостатньо. Проблема Stinger в тому, що більшість людей вважають за краще кросовер, а не седан. А ті покупці, які дивляться на швидкий задньопривідний автомобіль, вибирають машини інших брендів – перш за все німецьких. Але Kia Stinger – далеко не єдиний автомобіль, яким складніше залучити потенційних клієнтів, ніж журналістів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!