Tesla представила пікап Cybertruck на відео

У Мережі велика кількість користувачів вирішили, що новий ролик з електричним пікапом Tesla Cybertruck зняли за допомогою комп'ютерних технологій.

0
363

Tesla в Telegram представила короткий ролик, на якому можна бачити електричний пікап Cybertruck під час руху. Нам повідомляють, що відео було знято на території споруджуваного підприємства в Техасі. Втім, ролик уже привів до появи ряду питань в автомобільному співтоваристві. Таким чином, видання Insideevs обмовився, що в відео була застосована технологія CGI, коли рухомі зображення будується за допомогою тривимірної комп’ютерної графіки. З аналогічним питанням до Ілону Маску вирішив звернутися і Twitter-канал Austin Tesla Club. Також до спільної думки не вдалося прийти і користувачам Мережі в коментарях.

Не так давно електричний пікап Tesla реально побував на місці будівництва заводу в Техасі. За рульовим колесом Cybertruck на майбутню фабрику приїхав особисто Ілон Маск. Американець вирішив виступити перед співробітниками заводу з невеликою промовою. З його слів серійна варіація Cybertruck буде збиратися на підприємстві в Техасі. Після цього він трохи проїхав на пікапі по території майбутнього заводу, щоб ознайомитися з процесом будівництва.

Серійний випуск пікапа буде запущений лише в наступному році, хоча спочатку нам говорили, що виробництво новинки почнеться в кінці 2021 року. Сьогодні Tesla отримала вже понад півмільйона попередніх замовлень на покупку Cybertruck.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!