Кросовер Hyundai Tucson нового покоління заробив найвищий бал за безпеку

0
114
Hyundai Tucson 2022 роки не тільки став більше, пропонуючи більше силових установок, в тому числі гібридних, отримав більш яскравий дизайн, а й показав найкращі результати в тестах безпеки IIHS.

Як повідомляє видання speedme.ru, корейський кросовер нового покоління отримав вищу оцінку організації IIHS  – Top Safety Pick +, тоді як попередня генерація моделі отримала оцінку без «+». Ця нагорода поширюється на всі версії кросовера завдяки адекватним фарам.

У краш-тестах Tucson отримав оцінку «Добре» в кожній категорії. Він також отримав вищу оцінку «Superior» за всіма тестами на запобігання зіткнень як для стандартних, так і для додаткових систем. Фари на Tucson в топових виконаннях заслужили оцінку «Добре», а стандартні фари отримали оцінку «Задовільно». Доступ до кріплення дитячого крісла був оцінений як «прийнятний».

Tucson – один з відносно короткого списку невеликих кросоверів, які отримали рейтинг Top Safety Pick +. Серед інших володарів нагороди – Ford Bronco Sport, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Nissan Rogue, Subaru Forester і Volvo XC40.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!