BMW X1 2022 вперше показали на рендерах

Компактний баварський кросовер готується до зміни покоління в наступному році.

0
350

BMW X1 наступного покоління знову потрапив в об’єктиви фотошпигунів і нарешті дизайн кросовера розкритий. Прототип новинки був помічений в Німеччині поруч з рядом інших прототипів BMW (включаючи, здається, більш гарячу версію M4). Новинка відрізняється з високою посадкою і оснащена серійними фарами, задніми ліхтарями, а також демонструє кілька цікавих деталей.

Головне питання, яке завжди витає навколо новинок баварської марки – це розмір решітки радіатора. Хороші новини – вона не збільшиться в порівнянні з попередньою моделлю. Цей прототип демонструє спортивний дизайн нижньої частини бампера, що може бути раннім натяком на те, як буде виглядати пакет M Sport нового X1.

На фото показана модель з двигуном внутрішнього згоряння, ймовірно, під капотом знаходиться дизельний агрегат, судячи по розташуванню вихлопу ззаду. Говорячи про задню частину, ми, нарешті, можемо оцінити задні ліхтарі.

Незважаючи на досить гарні знімки прототипу, вони не дають повної картини. У зв’язку з цим на основі шпигунських фотографій дизайнер Magnus.Concepts створив рендер моделі. Він демонструє дизайн передньої частини кросовера з новими фарами і трохи збільшеними гратами. Крім того, ви можете побачити, як будуть виглядати нові дверні ручки кросовера, натхненні тими, які використовувалися на i4.

BMW X1 2022 роки (кодова назва U11) прибуде в США в наступному році і буде пропонуватися з двигунами внутрішнього згоряння, гібридними, що підключаються гібридними і повністю електричними силовими установками. Більш доступні версії будуть оснащені переднім приводом, а опціонально буде пропонуватися система повного приводу. Ми очікуємо побачити новий X1 в повному обсязі до кінця року, а вихід на ринок запланований на 2022 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!