Гібридний Range Rover нової генерації показали на шпигунських фотографіях

0
83

Автовиробник почав тестування електрифікованого Range Rover нової генерації.

Британський автовиробник почав тестування гібридної версії Range Rover нового покоління. Фотошпигунам вдалося сфотографувати тестовий прототип на дорогах загального користування. На те, що перед нами електрифікована модель, натякає наклейка в верхньому кутку лобового скла і додатковий люк, під яким прихований порт для кабелю. Нагадаємо, що для актуального Range Rover також є гібридна версія під індексом P400e. Актуальна силова установка видає 404 к.с., а запас ходу на електротязі складає 30 кілометрів.

Очікується, що дебют нового Range Rover відбудеться вже в кінці поточного року, або на початку 2022. Вивчаючи шпигунські знімки, можна припустити, що в дизайні позашляховика не передбачається серйозних змін. При цьому не можна не відзначити, що деякі елементи новинки виконані в стилі Velar – наприклад, передня оптика, обриси якої можна розглянути під камуфляжній плівкою. Уже відомо, що новинка буде базуватися на архітектурі MLA ( Modular Longitudinal Architecture ).

Позашляховик буде пропонуватися з широкою лінійкою силових агрегатів, причому з великою часткою ймовірності, всі вони матимуть електричний доважок. Підключається гібрид буде більш продуктивним, а запас ходу на одному заряді стане відчутно більше.

Раніше представники Land Rover заявили, що новий Range Rover стане самим технічно просунутим за всю півстолітню історію моделі і додасть в розкоші для того, щоб почати конкуренцію з Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan . Очікується, що модель стане доступна в повністю електричної версії, яка буде оснащуватися акумуляторною батареєю на 100 кВт * год і забезпечить запас ходу на рівні 480 кілометрів.

Серійний випуск Range Rover організують на заводі в Соліхалл, в модернізацію якого вже вклали близько 500 млн фунтів стерлінгів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!