Lexus RX і LX нового покоління з’являться в 2022 році

Японська компанія може представити оновлені Lexus RX і LX в наступному році, а новий GX очікується в 2024 році.

0
570

Всі моделі отримають серйозні технічні оновлення. Lexus готується до капітального оновлення модельного ряду в найближчі два-три роки і планує додати нові автомобілі. До 2025 року в Сполучених Штатах будуть запущені три електричні моделі, але випуск старіших моделей не буде припинений. Замість цього більшість з них буде повністю оновлено.

Згідно з наявною інформацією, сегмент позашляховиків особливо важливий для японської преміальної компанії, тому нове покоління кросовера RX з’явиться вже в наступному році. Самий продаваний кросовер бренду в США буде використовувати глобальну розкішну платформу Toyota і поліпшені гібридні силові агрегати. Що ще більш важливо, він отримає нову інформаційно-розважальну систему Lexus Interface, а також безліч оновлених систем безпеки і допомоги.

LX також повинен з’явитися в наступному році на базі архітектури Toyota GA-F і розділити багато компонентів з новим Toyota Land Cruiser. Основна увага буде приділятися поліпшенню якості їзди і охоплюють ширший діапазон доступних систем безпеки. Крім того преміальний позашляховик повинен отримати нові двигуни.

І останнє, але не менш важливе: оновлений GX також перейде на архітектуру GA-F і буде значно оновлено з точки зору стандартних і додаткових технологій. Згідно з даними, Lexus буде використовувати новітні гібридні силові агрегати Toyota, щоб зробити його більш потужним і економічним, коли він надійде в продаж в 2024 році.

Що стосується кросовера UX, то в 2023 році він буде оновлений і, ймовірно, отримає інформаційно-розважальну систему Lexus Interface і інші поліпшення, запозичені у NX. Тим часом, очікується, що в наступному році повністю електричний кросовер приєднається до модельного ряду компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!