Гібридний Renault Megane надійшов у продаж: як виглядає новинка

Новий Renault Megane PHEV став набагато економічніше при запасі ходу чисто на електротязі в 48 км.

0
485

Гібридний хетчбек Renault Megane E-Tech тепер доступний для замовлення у Великобританії за ціною від 29 495 фунтів стерлінгів або 40 700 доларів за актуальним курсом. Перші автомобілі прибудуть клієнтам у вересні, при цьому Megane буде конкурувати з іншими хетчбек з тим, що підключається гібридним модулем, такими як Skoda Octavia iV і новий Peugeot 308 PHEV, – повідомляє « Infocar ».

В рамках запуску Megane E-Tech Renault також виключила всі негібридні бензинові і дизельні модифікації з лінійки Megane, залишивши тільки гібридну силову установку з тим, що підключається модулем як в лінійці хетчбека, так і в лінійці універсалів.

Покупці Megane E-Tech можуть вибрати одну з двох специфікацій: Iconic і RS Line. Перший стандартно поставляється з 16-дюймовими легкосплавними дисками, переднім і заднім парктроніки, хромованими елементами і захисним склом. Також є безліч засобів безпеки, включаючи попередження про виїзд з смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків і автоматичний дальнє світло.

У салоні з’явилося шкіряне рульове колесо, автоматичний двозонний клімат-контроль, що настроюється атмосферна підсвічування, оздоблення з матового алюмінію і чорна оббивка. Також не можна не відзначити 10-дюймовий екран цифровий панелі приладів і 7-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи з можливістю підключення Android Auto і Apple CarPlay.

Ціни на спортивний Megane E-Tech RS Line починаються з 31 495 фунтів стерлінгів ($ 43 500). У порівнянні з версією Iconic модель обзавелася 17-дюймовими легкосплавними дисками, більш агресивним переднім і заднім бамперами, камерою заднього виду і функцією парковки без допомоги рук. Активне екстрене гальмування також входить в стандартну комплектацію.

Усередині модель обзавелася спеціальним рульовим колесом RS Line, новим чохлом важеля перемикання передач і унікальною обробкою приладової панелі. Також є пара спортивних сидінь RS Line, а інформаційно-розважальна система оновлена ​​більшим 9,2-дюймовим пристроєм.

Підключається гібридний силовий агрегат Megane E-Tech включає 1,6-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун, літій-іонну батарею на 9,8 кВт / ч і електродвигун потужністю 64 к.с. У сукупності система видає 158 к.с. потужності і 360 Нм крутного моменту, що дає Megane E-Tech час розгону до 100 км / год за 9,4 секунди.

При підключенні до трифазної розетки акумуляторна батарея може бути повністю заряджена за 4 години 15 хвилин – і Renault гарантує акумулятор протягом восьми років або більше 160 тис. км.

Новий Renault Megane PHEV став набагато економічніше при запасі ходу чисто на електротязі в 48 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!