Як правильно вибрати стійки стабілізатора для авто?

0
116

Якщо ви зібралися замінити стійки стабілізатора для вашого автомобіля, то не потрібно на цьому економити, а навпаки, варто з великою відповідальністю поставитися до вибору деталей. Завдяки ним ходова частина буде працювати майже безшумно, а також зможе виконувати різноманітні маневри на дорозі.

Основне призначення

Основними функціями стійок стабілізатора є те, що вони:

· Контролюють кріплення кузова, коли машина входить в поворот;

· Знижують навантаження на ходову частину;

· На нерівній дорозі стримують машину від зайвого розхитування.

Якщо, наприклад, ви їдете по рівній дорозі, то в такий час стійки стабілізатора будуть знаходитися в стані спокою. Саме тому, правильний вибір якісних деталей забезпечить вам безпечну та комфортну поїздку навіть по нерівній дорозі.

На які критерії потрібно звернути увагу?

Для того, щоб підібрати якісні та надійні деталі, варто звернути увагу на такі моменти, як:

1. Сумісність та конфігурація кріплень машини – якщо ви підберете комплектуючі від інших виробників, то вони можуть не підійти, тому потрібно чітко знати розміри деталей, які вам потрібні;

2. Монтажні деталі в комплекті – наприклад, не варто використовувати старі гайки ще раз, оскільки можуть виникнути проблеми з різьбою;

3. Назва виробника – не кожна деталь певного виробника може підійти на будь-яку модель машини, тому варто обирати перевірених виробників.

Оригінальна продукція чи замінники?

Якщо ви хочете купити оригінальні стійки, то варто бути готовим до того, що їхня ціна досить висока. Проте, ви можете не хвилюватися що вони не підійдуть до вашої машини, так як такі деталі дуже прості у виборі і оригінальна продукція за всіма параметрами ідентична замінюваній. Якщо ви купляєте товари – замінники, то на них можна зекономити від 30 до 50% від вартості оригінальних стійок. Крім цього, потрібно брати стійки лише у перевірених постачальників, щоб не натрапити на підробку. Вибір оригінальної продукції чи аналогів залежить від ваших потреб та смаків, оскільки кожен автолюбитель обирає для своєї машини різні деталі на свій погляд.

Де можна придбати стійки стабілізатора?

Купити якісні та надійні стійки стабілізатора можна в інтернет-магазині e-zipavto.com. Завдяки широкому вибору товарів та адекватним цінам ви зможете підібрати саме такі стійки, які підходять вам за всіма параметрами. Продукція має усі відповідні сертифікати якості, а також пройшла необхідні перевірки, тому ви можете бути впевнені у якості товарів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!