З’явилися живі фото нового Kia Sportage 2022 для України

0
2017

Нідерландське видання Autoblog опублікувало живі фото нового Kia Sportage 2022 для європейського ринку. Саме такий кросовер п’ятого покоління буде продаватися, в тому числі, в Україні.

Нагадаємо, новий Кіа Спортейдж показала ще місяць тому, проте тоді йшлося про версії для азіатського і американських ринків, яка, до слова, довші «європейця» (так, вперше у корейського бестселера буде два варіанти кузова). Крім цього, як можна бачити на фото, варіант для Старого Світу не тільки менше за габаритами, але і отримав іншу задню частину з зміненими задніми стійками (а також позбувся третього бічного вікна).

Так чи інакше, але що американо-азіатський, що європейський Спортейдж, помітно відрізняються від попереднього покоління. І стосується це не тільки «зовнішності», а й салону: всередині встановлений великий вигнутий екран, на якому базується 12-дюймова цифрова приборка і тачскрін мультимедіа точно такий же розмірності.

Габарити нового Kia Sportage 2022 для Азії і Америки складають 4660 х 1865 х 1660 мм, колісна база – 2755 мм, обсяг багажника – 637 л. Розміри ж старосвітського варіанту, так само як і інші його характеристики, поки невідомі – очікується, що прем’єра машини відбудеться в серпні, яка і розкриє всі карти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!