Представлені рендери нового BMW X7 з роздільними фарами на основі шпигунських фото

0
89

Можна з упевненістю сказати, що дизайн BMW останнім часом викликає суперечки. Будь то все більші решітки радіатора або незручні задні ліхтарі нового купе 2-ї серії.

Дискутувати на цю тему можна скільки завгодно, однак на свої місця все розставлять цифри продажів. Чи оцінять покупці новий стиль або такі радикальні зміни відлякають потенційних клієнтів. Поки ж відвернемося від палких суперечок і поглянемо на останній рендер нового кросовера BMW X7, якому належить конкурувати з Mercedes GLS.

Баварський паркетник на рендер приміряв роздільну оптику, на що натякнув помічений на тестах прототип. Причому розташування головної оптики для німецького преміум-бренду, м’яко кажучи, нетипове. Хоча інші автовиробники активно використовують таку компоновку. Той же Citroën C4 Picasso 2013 року, наприклад. А в нинішньому році з’явилося досить багато моделей зі світлодіодними денними ходовими вогнями, розташованими над основною комбінацією фар, в тому числі Skoda Kamiq.

Фірмова радіаторна решітка з вертикальними ламелями зберегла компактні розміри, бампери стали більш рельєфно, а виштамповки на капоті і по периметру кузова – суворіше.

Презентувати оновлений кросовер марка може на Мюнхенському автосалоні у вересні 2021 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!