У Мережі показали тизер розкішного Lexus UC

Японський бренд поки не підтверджує, але і не спростовує розвиток майбутнього Lexus UC, компактного спортивного автомобіля, який показали на тизерної зображенні.

0
301

Кілька місяців тому були виявлені шпигунські фотографії з замаскованим прототипом розкішного японського бренду. Незважаючи на всі спроби відвернути увагу від автомобіля, деякі джерела повідомили про те, що компанія працює над новим Lexus UC.

Незалежні дизайнери вирішили представити своє бачення на майбутню версію компактного спортивного автомобіля, показавши його на тизерних зображеннях. Решітка радіатора у вигляді стрілки, як і раніше має той же стиль, що і розкішний курці LC, а передні фари, схоже, були запозичені у нового Lexus NX. Силует моделі об’єднує риси GR86 і нового BRZ.

На даний момент інформації кілька мало, але очікується, що спортивна модель на базі платформи SGP-Subaru Global Platform-може мати довжину від 4265 міліметрів, як у нового GR86 до більш прийнятних 4500 міліметрів.

Без дати на горизонті і без офіційного підтвердження з боку виробника, який мовчить, майбутній Lexus UC також стане першою моделлю з двигуном boxer. Виробник буде змушений встановити 2, 4-літровий плоский чотирициліндровий двигун разом з електродвигуном і батареєю, перетворюючись в гібрид.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!