Стало відомо, які моделі автомобілів є найліквіднішими в Україні

0
1208

На ринку купівлі-продажу автомобілів існує дві проблеми: купити адекватний автомобіль і, власне, продати його за адекватні гроші. Сьогодні розкажемо про ТОП автомобілів які продаються на вторинному ринку України найшвидше.

Kia Rio

Час продажу – 11,5 дня

Бестселер первинного ринку автоматично став найбільш ліквідним і на «вторинці». Не так давно (у 2017 році) корейська модель була абсолютним лідером продажів. На «вторинці» вона йде на ура: в нашу річну вибірку потрапили близько 1800 оголошень про продаж машин у віці трьох-п’яти років. Про причини успіху Rio написано чимало, і якщо сформулювати коротко: це сучасний і в цілому надійний автомобіль, повністю виправдовує свою відносно невисоку ціну.

Hyundai Solaris

Час продажу – 12,1 дня

Все сказане про Ріо справедливе і для Соляріса. Він теж бував абсолютним лідером продажів. І серед іномарок він на першому місці в усі роки, крім тих, коли його обганяв Ріо. Причини успіху – ті ж. В наше дослідження ми включили приблизно 800 Соляріс в обраному віковому діапазоні.

Renault Logan

Час продажу – 13,1 дня

В обраний нами віковий діапазон потрапляють в основному Логани другого покоління, і вони набагато ліквідніше машин першого покоління, особливо старіших. Причини очевидні: прогрес між першим і другим поколінням величезний. Першу генерацію більшість щиро зневажає за її відштовхуючий дизайн. Ми проаналізували дані про продаж приблизно 400 трьох-п’ятирічних Логанів.

Volkswagen Polo

Час продажу – 13,9 дня

Причини ліквідності Polo – ті ж, що у Ріо і Соляріса. Ці три доступні іномарки фактично стали обличчям автопарку останнього десятиліття. У Polo успіхи скромніші: за рік через на продаж виставлялись близько 500 штук, які відповідають критеріям нашого дослідження, але продавалися вони не набагато повільніше «корейців».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!