Новий Nissan Z 2 021 – дата прем’єри і характеристики

0
196

Новий легендарний Nissan Z 2021 представлять в серпні. Подробиці нового спорткара, характеристики, дизайн і фото.

Легендарний Nissan Z вперше представили ще в далекому 1969 році, в кузові S30. На сьогодні ж офіційно можна купити шосте покоління Nissan 370Z в кузові Z34. Тим не менш, з огляду на те, що 370Z проводиться з 2009 року, то пора оновити модельний ряд. За наявними даними, 17 серпня 2021 року відбудеться прем’єра нового покоління спорткара Nissan Z 2021. Відповідно 370Z скоріше за все відправлять на заслужену пенсію.

До недавнього часу в мережі Інтернет вже спливала інформація про новий прототип Nissan Z Proto. Як сказали пізніше, прототип був представлений для вивчення попиту на новий купе. Майже через рік після презентації новий купе Nissan Z представлять в Нью-Йорку, якщо бути точніше то 17 серпня 2021 року.

До сьогоднішнього дня достовірно не відкривали ніякої інформації про те, які технічні характеристики отримає новий Nissan Z 2021. Зазвичай до офіційної прем’єри нові автомобілі можна побачити під час випробування, обтягнуті камуфляжем або ж окремі елементи зі шпигунських фото. Не рідко виробник сам викидає тизерну фотографії, тим самим даючи зрозуміти про дизайн новинки.

Можна лише припустити, що новий Nissan Z 2021 може обзавестися назвою 400Z. Під капотом найвірогідніше розташують бітурбірованний бензиновий двигун V6. Обсяг агрегату складе 3 літри. Швидше за все, що це буде той же двигун, що і в новому Infiniti Q50. Відповідно під капотом нового Nissan 400Z буде заховано близько 400 конячок.

Деякі експерти говорять, що стартова ціна нового Nissan Z в США почнеться від $ 40000. Залишається очікувати офіційного показу автомобіля, щоб сповна зрозуміти, чим зможе здивувати виробник цього разу і чи втримає нова генерація позицію легендарного спорткара.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!