Новий «дешевий» X5 вже вийшов на дороги (Фото)

0
1880

Кілька днів тому в Мережі показали знімки нового дешевого BEIJING X5 від BAIC, який виїхав на дороги громадського користування для проходження необхідних тестів. Дизайн свідчить, що нова модель буде відрізнятися від актуального BEIJING X5.

Нова модель отримає той же дизайн, що і всі машини марки, що вийшли нещодавно. Новий X5 по загальному стилю став більше схожий на BEIJING X7, випущений в минулому році. Незважаючи на камуфляж, можна побачити, що в автомобілі встановлена ​​трапецієвидна решітка радіатора, замість прямокутної. Конструкція фар в цьому автомобілі стала розділеною, підтверджуючи новий стиль.

Також фотошпигуни встигли зафіксувати і задню частину транспортного засобу. Можна припустити, що дизайнери вирішили встановити на модель ліхтарі у всю ширину машини. Поки не зрозуміло, яку форму і внутрішній малюнок вони отримають.

Збоку машина схожа на актуальну модель Х5, а не на Х7 в новому виконанні. Про це свідчать прямі лінії, які також простежуються навіть через камуфляж. У салоні авто зафіксували старе багатофункціональне кермо і крісла, що не поєднуються із загальним стилем інтер’єру, інтелектуальна система допомоги при водінні AR-HUD.

Технічні характеристики авто поки не розголошуються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!