Mitsubishi підготувала свій найдешевший кросовер (ФОТО)

0
98

Хетчбек Mitsubishi Space Star обзавівся кроссоверною модифікацією, щоб відповідати вимогам сучасних міських жителів. Від базової моделі новинка зовні відрізняється окремими елементами кузова з чорного нефарбованого пластика.

Традиційно, це решітка радіатора, корпуси бічних дзеркал заднього виду, бампери, окантовка скління і накладки на колісні арки. На кормі – назва моделі і відповідні шильдик. Їздить Space Star Cross на тих же 15-дюймоих колісних дисках, що і хетчбек. У салоні з відмінностей – тільки коричневі вставки на спинках передніх крісел.

Ніяких технічних змін приставка Cross новинці не принесла. У рух новий кросовер Міцубісі призводить 1,2-літровий трициліндровий атмосферний мотор потужністю 80 к.с. Варіант коробки один – механічна з п’ятьма ступенями, тоді як стандартний хетчбек доступний ще і з варіатором. Привід – безальтернативний передній.

У стандартному оснащенні Mitsubishi Space Star Cross – мультимедійна система, шторки безпеки, круїз-контроль, фронтальні і бічні подушки безпеки, датчики дощу і світла.

Першим ринком для «позашляхового» Mitsubishi Space Star Cross стала Португалія. Тут цінник на автомобіль стартує від 12 850 євро. Чи є у виробника плани з просування моделі на інші ринки, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!