У Мережі з’явилися перші зображення оновленого Skoda Karoq

Популярний чеський крос Karoq готується до рестайлінгу, а поки дизайнери, користуючись наявними шпигунськими знімками, склали своє уявлення про зовнішність майбутньої новинки.

0
181

Кросовер Skoda Karoq був представлений в травні 2017 го на спеціальному заході в Стокгольмі, він став спадкоємцем моделі Yeti. Перший час машину виробляли тільки в Чехії, а з 2019 року складання авто була налагоджена в Нижньому Новгороді. Модель на конвеєрі вже чотири роки, а це значить, що підходить час для планового рестайлінгу.

Перші шпигунські знімки тестових зразків опублікували ще влітку 2020 го, проте тоді не було видно ніяких відмінностей від нинішнього кросу. І ось днями з’явилося нове фото рестайлінгового Karoq в камуфляжі, через який можна розгледіти деякі зміни.

Судячи по знімку, оновлений крос може отримати більш вузькі фари (вони буду заужать в центральній частині) зі світлодіодним начинкою, радіаторну решітку зміненої форми, оновлений бампер, також можуть з’явитися нові нижні фари (дизайнери зобразили варіант з більш вузькими і витягнутими по горизонталі елементами оптики ).

Знімків задньої частини поки немає, але можна припустити, що крос отримає інші ліхтарі зміненої форми, можливо в них розташуються динамічні покажчики поворотів, як на нових Octavia , Superb і Kodiaq . Також напевно рестайлінг торкнеться бампер ззаду.

Skoda Karoq побудований на модульній платформі MQB, яку також використовують Skoda Kodiaq , Volkswagen Tiguan , Audi Q3 і інші. Достовірної інформації про оновлення в технічній частині поки немає, швидше за все, модель збереже широку гаму моторів нинішнього кросу. Відповідно до сучасних тенденцій, до них можуть додатися гібридні установки, також раніше ходили чутки про появу потужної версії RS .

Прем’єра оновленого Skoda Karoq очікується протягом 2021-го.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!