Компанія Toyota назвала дату початку продажів нового кросовера

0
694

Toyota визначилася з часом початку продажів нового кросу Crown Kluger. Як повідомляє прес-служба виробника, прийом замовлень на модель почнеться найближчим часом, а перші товарні машини будуть передані покупцям в серпні 2021-го.

Toyota Crown Kluger був представлений 2 місяці тому на мотор-шоу в Шанхаї. Крос є перелицьованою модифікацією Toyota Highlande r. Машина відрізняється від донора переробленої радіаторної гратами з оригінальним логотипом у вигляді корони, модернізованими бамперами і іншою обробкою салону.

Під капотом Crown Kluger – гібридний агрегат на базі атмосферного 2,5-літрового мотора і двох електродвигунчика загальною потужністю 192 кінські сили. Як КПП пропонується електромеханічний варіатор. Привід – повний з динамічним перерозподілом крутного моменту між усіма колесами.

Оснащення Toyota Crown Kluger – повний набір систем активної безпеки, в який входить комплекс запобігання зіткнень, адаптивний круїз-контроль з функцією розпізнавання знаків і опцією автоматичного відновлення руху після короткочасної зупинки, а також камери відеоогляду на 360 градусів і скляний дах з люком. Також крос обладнаний віртуальної панеллю приладів і новітньою системою мультимедіа зі збільшеним екраном.

За попередньою інформацією, вартість Crown Kluger на ринку Китаю складе близько 1,2 млн грн в перерахунку за поточним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!