Головна Авто В Україні почали продавати новий інноваційний кросовер

В Україні почали продавати новий інноваційний кросовер

Німецькі експерти склали рейтинг найбільш проблемних автомобілів з пробігом.

0
1494

На український ринок вийшов інтелектуальний кросовер Haval Jolion. Ціни на авто стартують від 517 244 гривні, інформує AmperCar.

Автомобіль побудований на інноваційній високоінтелектуальній модульній платформі L.E.M.O.N., незалежно розробленій Great Wall Motors. Полегшена конструкція забезпечує покращену маневреність, більш високий рівень безпеки та комфорту, а також більшу ефективність.

Кросовер має в своєму оснащенні турбодвигун на 1,5 літра, що генерує 143 кінські сили. Агрегат поєднується з «механікою» або «роботом» 7DCT. З 6-ти комплектацій в 4-х пропонується передній привід, в 2-х – повний.

У стандартне оснащення новинки входять електронне стоянкове гальмо, Auto Hold, 17-дюймові легкосплавні колісні диски, підігрів передніх сидінь, дві подушки безпеки, ABS+EBD, ESC від Bosch, системи контролю та розподілу тяги (TCS), допомоги при підйомі (HHC), допомоги при спуску (HDC), система захисту від перекидання (RMI), система екстреного гальмування (BA), система гальмування від додаткового зіткнення, система пріоритету педалі гальма (BOS), система моніторингу тиску в шинах (TPMS), задні датчики паркування, круїз-контроль, система виявлення втоми водія, безключовий доступ, кнопку запуску двигуна, а також функції Android Auto та Apple Carplay.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.