На тестах помічений прототип нового кросовера Volkswagen Taigo

0
215

Коли Volkswagen Nivus офіційно дебютував в Бразилії в травні минулого року, він став одним з перших автомобілів Південної Америки з адаптивним круїз-контролем. Спеціально адаптований до суворих дорожніх умов в даному регіоні, кросовер в формі купе буде модифікований для задоволення потреб європейських покупців і буде запущений на Старому континенті під назвою Taigo до кінця року. Прототип цієї машини був спійманий зарубіжними журналістами під час проходження серії тестів.

Маленький червоний Тайго, який ви можете побачити в опублікованих фотографіях, був зображений з німецькими номерними знаками, серійної оптикою і без ознак камуфляжу.

Єдине, що говорить нам, що це тестова машина, – це випробувальне обладнання, прикріплене до коліс, а також додатковий вимірювальний пристрій з антеною, прикріпленою до даху.

Коли Volkswagen вперше представив Taigo в березні цього року, ескізи припускали більш агресивний дизайн, особливо спереду. Ці великі вентиляційні отвори в передньому бампері і світловий елемент навколо значка решітки радіатора не видно на тестовому автомобілі. Замість цього Volkswagen використовує трохи більш стриману передню панель, хоча ми не можемо підтвердити, чи є це остаточним дизайном для серійної моделі.

У Бразилії Nivus має спрощену лінійку двигунів з одним 1,0-літровим двигуном з турбонаддувом і шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Він видає 128 кінських сил, але ми очікуємо трохи більшого різноманіття двигунів для європейської версії авто, де Volkswagen пообіцяв вибір «економічних двигунів TSI».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!