Компанія Lexus опублікувала свіжу фотографію NX нового покоління

Прем'єра автомобіля запланована на 12 червня.

0
378

Кілька днів тому компанія Lexus опублікувала перший тизер, на якому було видно тільки задню частину нової моделі. На знімок потрапила багажні двері і розташований на верху спойлер з вбудованим стоп-сигналом, а також лінія, що з’єднує задню оптику.

Тепер же концерн показав знімок, який дає більше уявлення про автомобіля. На знімку видно фронтальна частина кузова нової моделі з фарою і колісними дисками.

Варто відзначити, що зовнішність NX вже не давно є секретом. Кілька місяців тому з’явився ролик з даним автомобілем. У порівнянні зі своїм попередником, Lexus NX не отримає якихось серйозних змін. У моделі оновиться оптика і збільшиться радіаторна решітка.

А ось технічну складову чекають серйозні зміни. Новий Lexus NX розділить основні вузли і агрегати з моделлю Toyota RAV4, яка створена на базі TNGA-K. Базовим двигуном повинен стати 2,5-літровий агрегат, який змінить актуальну 2,0-літрову «четвірку». Більш того, не виключена поява нової гібридної версії і варіанти з 3,5-літровим мотором V6.

Прем’єра Lexus NX другого покоління відбудеться 12 червня. У компанії відзначили, що до дилерів новинка потрапить до кінця поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!