У Мережі з’явилися зображення кросовера Ferrari

Незалежний дизайнер Деян Христов з Македонії розмістив в Мережі зображення власної модифікації кросовера Ferrari.

0
208

Дизайнерський проект Деяна Христового отримав найменування Simoom: в честь “Самуму”, знаменитого пустельного вітру. Представлений концепт виглядає як якийсь середньомоторний суперкар марки Ferrari , який розтягнули по вертикалі. При цьому автомобіль має цілий ряд оригінальних рішень.

Наприклад, Simoom стараннями дизайнера знайшов оригінальне оформлення передньої частини, в якому з нинішніми моделями Ferrari його ріднить лише повітрозабірник на капоті. Крім цього, кросовер забезпечили дуже тонкою світлодіодною оптикою і помітно розвиненими колісними арками.

Кузов у кросовера Simoom – п’ятидверний, при цьому задні бічні двері включають в себе частини колісних арок, а кришка багажного відсіку не несе на собі ніяких прозорих елементів. Двері автомобіля позбавлені ручок. Питання огляду задньої частини машини дизайнер вирішив завдяки відеокамер, встановлених на передні стійки кузова. Головними елементами в оформленні корми концепту Simoom стали значний дифузор, а також патрубки вихлопної системи, вбудовані в крила.

Наскільки можна судити зі шпигунських знімків, справжній кросовер Ferrari , який отримає назву Purosangue , буде виглядати зовсім не так. Він виявиться самої утилітарною моделлю компанії і, як очікується, отримає або бензиновий двигун, або гібридний силовий агрегат. Однак пізніше компанія Ferrari має намір випустити на його базі повноцінний електрокар.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!