Kia розпочала продаж оновленого кросовера Kia KX5 в Китаї

0
121

Компанія Kia розпочала продаж в Китаї оновленої версії кросовера Kia KX5. Нагадаємо, дореформений варіант цієї моделі продається в Україні під назвою Kia Sportage.

Оновлений кросовер Kia KX5, відомий в Європі як модель Sportage, має оригінальний дизайн кузова, розроблений спеціально для китайського ринку. Таке рішення є частиною глобальної стратегії Kia, згідно з якою виробник максимально враховує особливості регіональних ринків.

Kia KX5 і Sportage четвертого покоління створені на одній платформі, але істотно відрізняються за дизайном. У китайській версії були повністю перероблені капот, передні крила і бампер. Головна оптика об’єднана з гратами радіатора, що раніше не зустрічалося ні в одному поколінні кросовера Sportage .

При цьому в салоні доробок набагато більше – Kia KX5 2 022 модельного року може похвалитися великим ширяє сенсорним дисплеєм мультимедійного комплексу і сенсорним блоком управління кліматичною установкою.

Моторна лінійка оновленого KX5 складається з 2,0-літрового «атмосферника» потужністю 165 к.с., він працює в поєднанні з 6-ступінчастою АКПП, і 1,6-літрового турбомотора з віддачею 177 к.с. Останній працює в парі з 7-діапазонним «роботом». Привід – передній або повний.

Вартість базової комплектації на китайському ринку становить 162 800 юанів (близько 700 000 грн). За топовий варіант доведеться заплатити 198 800 юанів (900 000 грн).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!