Авто

У Мережі з’явився рендер на кросовер Kia Sportage 2022 модельного року

Share

У понеділок Kia поділилася кількома тизерними зображеннями, що показують Sportage наступного покоління, і комусь не треба було багато часу, щоб точно відтворити повністю новий компактний кросовер на новому тізері. Маючи більш незграбним дизайном і химерними фарами спереду і ззаду, п’ята ітерація самого продаваного автомобіля Kia виглядає досить цікаво.

Наші друзі з видання Gotcha Cars були досить люб’язні, щоб поділитися кількома рендерами Sportage покоління NQ5 напередодні дебюту оновленого кросовера, який намічений на 8 червня. 
Оновлений Sportage буде мати дві конфігурації колісної бази в залежності від ринку. Збільшення в розмірі, ймовірно, дозволить зробити салон більш просторим, в якому центральне місце буде займати широкий дисплей. Показаний в одному з тизерів, масивний екран, здається, має цільну конструкцію, але насправді він має розташовані пліч-о-пліч дисплеї, розміщені всередині великого шматка скла, схожого на електричний кросовер EV6.

Можна з упевненістю сказати, що перехід на нове покоління привнесе в Sportage абсолютно новий вид всередині і зовні, оскільки Kia хоче оновити модель, щоб залишатися конкурентоспроможною в надзвичайно складному сегменті компактних кросоверів. Технічні характеристики новинки поки не розголошуються, але відомо, що Kia Sportage 2022 має мати сильну спорідненість із Tucson.

Продажі нового Kia Sportage повинні початися до кінця року, спочатку вдома в Південній Кореї, а не в інших регіонах, таких як Європа і Північна Америка. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Дослідження: електромобілі виявилися надійнішими за машини з ДВЗ

ADAC опублікував свою статистику поломок за 2024 рік, яка показує, що електромобілі продовжують залишатися надійнішими…

06.05.2024

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024