У Мережі з’явився рендер на кросовер Kia Sportage 2022 модельного року

0
249

У понеділок Kia поділилася кількома тизерними зображеннями, що показують Sportage наступного покоління, і комусь не треба було багато часу, щоб точно відтворити повністю новий компактний кросовер на новому тізері. Маючи більш незграбним дизайном і химерними фарами спереду і ззаду, п’ята ітерація самого продаваного автомобіля Kia виглядає досить цікаво.

Наші друзі з видання Gotcha Cars були досить люб’язні, щоб поділитися кількома рендерами Sportage покоління NQ5 напередодні дебюту оновленого кросовера, який намічений на 8 червня. 
Оновлений Sportage буде мати дві конфігурації колісної бази в залежності від ринку. Збільшення в розмірі, ймовірно, дозволить зробити салон більш просторим, в якому центральне місце буде займати широкий дисплей. Показаний в одному з тизерів, масивний екран, здається, має цільну конструкцію, але насправді він має розташовані пліч-о-пліч дисплеї, розміщені всередині великого шматка скла, схожого на електричний кросовер EV6.

Можна з упевненістю сказати, що перехід на нове покоління привнесе в Sportage абсолютно новий вид всередині і зовні, оскільки Kia хоче оновити модель, щоб залишатися конкурентоспроможною в надзвичайно складному сегменті компактних кросоверів. Технічні характеристики новинки поки не розголошуються, але відомо, що Kia Sportage 2022 має мати сильну спорідненість із Tucson.

Продажі нового Kia Sportage повинні початися до кінця року, спочатку вдома в Південній Кореї, а не в інших регіонах, таких як Європа і Північна Америка. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!