Названі найбезпечніші авто для подорожей, які не підведуть в дорозі

0
106

Літо – найкращий час для далеких поїздок на автомобілі. Автоексперти назвали кращі моделі для подорожей.

Chevrolet Bolt EV 2020 року

Безпечний і економічний електромобіль, що вміщає до п’яти пасажирів. Безпека моделі оцінили на максимальну кількість балів.

Toyota Prius LE 2020 року

Цей гібридний автомобіль може працювати як на газі, так і на електриці. Надійність і безпека машини зроблять її хорошим варіантом для тривалих поїздок. Серед функцій безпеки є система попередження про зіткнення і автоматичне екстрене гальмування.

Honda HR-V 2020 року

Надійна комфортна машина, яка впевнено їздить по пересіченій місцевості. Автомобіль представлений різними моделями, які пропонують достаток обладнання на вибір, а також він має п’ять різних режимів внутрішньої компоновки, що дає безліч способів розміщення речей під час подорожей.

Subaru Crosstrek Limited 2020 року

Компанія випустила безліч туристичних автомобілів, і ця модель не виняток. Машина дуже надійна, а в салоні вистачає місця для пасажирів та їхніх речей. Технологія безпеки включає EyeSight, яка попереджає про лобовому зіткненні і уповільнює або зупиняє авто під час аварії.

Ford Mustang GT 2020 року

Машина пропонується в кузові купе або кабріолет, але мінусом може стати відсутність повного приводу. При цьому модель витрачає мало палива і оснащена електронним контролем стійкості, який допомагає Mustang рухатися в бажаному напрямку при занесенні. Також є чотириколісні дискові гальма і система контролю сліпих зон.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!