Авто

Toyota анонсувала нову стильну версію Prius

Share

Toyota випустила тизер нового Prius, який приєднається до сімейства автомобілів Nightshade. Японська компанія показала коротке відео, в якому представлена модель.

Багато інформації не повідомляється, але вже, більш-менш, зрозуміло, чого можна очікувати. Prius стане десятим представником лінійки Nightshade, приєднавшись до вже наявних 4Runner, Avalon, CH-R, Camry, Corolla, Corolla Hatchback, Sequoia, Tacoma та Tundra. Про це повідомляє Motor1 (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Усі представники Nightshade вирізняються затемненим зовнішнім виглядом із характерними кольорами та прохолодними дрібними деталями. У новому тизерному відео Prius презентовано у подібному повністю чорному вигляді.

Зокрема, показано значок Toyota на багажнику, який оброблений чорним кольором. Також можна побачити наявний зовнішній колір. На інших моделях Nightshade є вибір із декількох різних кольорів, але чорний іде як стандартний.

Модернізації інших моделей Nightshade дають гарне уявлення про те, що може мати Prius Nightshade. Згадані чорні емблема та значки Toyota, безумовно, будуть частиною пакета. Також, імовірно, будуть нові колеса та деякі модернізації інтер’єру. Toyota може навіть зробити крок далі й запропонувати модифіковану передню решітку радіатора або задній дифузор.

Пакет Nightshade повинен додати кілька тисяч доларів до базової ціни Prius. Наприклад, вартість CH-R 2021 модельного року починається від 21 595 доларів, а видання Nightshade коштує 24 395 доларів. Якщо застосувати подібну стратегію ціноутворення до Prius 2021 року, то Prius Nightshade повинен коштувати приблизно від 27 325 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Audi розповіла про новинки, заплановані на 2024 рік

У керівництві Audi впевнені, що на компанію чекає важкий рік. Причини звучать банально – проблеми…

03.05.2024

Ferrari 12 Cilindri: наступник 812 Superfast з атмосферним мотором

У модельному ряду Ferrari поповнення представлений суперкар 12Cilindri, який замінить 812 Superfast і буде таким…

03.05.2024

Найсильніший у світі Corvette вперше показав своє «обличчя»

Незабаром після анонсу General Motors кабріолет Chevrolet Corvette ZR1 2025 був помічений фотошпигунами. Chevrolet планує…

03.05.2024

Lynx Motors виводить на ринок електричні версії DeLorean та Ford GT

Компанія Lynx Motors представила дві нові моделі: електричний позашляховик GT1e, заснований на Ford GT, та…

03.05.2024

У США почнуть штрафувати автомобілі без водіїв

У Каліфорнії, де самоврядні автомобілі вже не новина, запроваджуються нові правила. Двома законопроектами, схваленими комітетом…

03.05.2024

Honda позбудеться невимовних імен: прощай, e:Ny1, привіт, Y1

Honda, відома своїми інноваційними автомобілями, нещодавно зіштовхнулася з проблемою, яка виявилася несподіваною навіть для такого…

03.05.2024