Toyota анонсувала нову стильну версію Prius

0
173

Toyota випустила тизер нового Prius, який приєднається до сімейства автомобілів Nightshade. Японська компанія показала коротке відео, в якому представлена модель.

Багато інформації не повідомляється, але вже, більш-менш, зрозуміло, чого можна очікувати. Prius стане десятим представником лінійки Nightshade, приєднавшись до вже наявних 4Runner, Avalon, CH-R, Camry, Corolla, Corolla Hatchback, Sequoia, Tacoma та Tundra. Про це повідомляє Motor1 (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Усі представники Nightshade вирізняються затемненим зовнішнім виглядом із характерними кольорами та прохолодними дрібними деталями. У новому тизерному відео Prius презентовано у подібному повністю чорному вигляді.

Зокрема, показано значок Toyota на багажнику, який оброблений чорним кольором. Також можна побачити наявний зовнішній колір. На інших моделях Nightshade є вибір із декількох різних кольорів, але чорний іде як стандартний.

Модернізації інших моделей Nightshade дають гарне уявлення про те, що може мати Prius Nightshade. Згадані чорні емблема та значки Toyota, безумовно, будуть частиною пакета. Також, імовірно, будуть нові колеса та деякі модернізації інтер’єру. Toyota може навіть зробити крок далі й запропонувати модифіковану передню решітку радіатора або задній дифузор.

Пакет Nightshade повинен додати кілька тисяч доларів до базової ціни Prius. Наприклад, вартість CH-R 2021 модельного року починається від 21 595 доларів, а видання Nightshade коштує 24 395 доларів. Якщо застосувати подібну стратегію ціноутворення до Prius 2021 року, то Prius Nightshade повинен коштувати приблизно від 27 325 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!