Опубліковані перші зображення рестайлінгового кросовера BMW X4 (G02)

0
151

Дизайнери порталу «Колеса.ru» представили рендерні зображення рестайлінгового кросовера BMW X4 (G02).

Кросовер BMW X4 був представлений в 2014 році. Модель базується на архітектурі рестайлінгового Х3 другого покоління в кузові F25 . Кросовер протримався на конвеєрі всього 4 роки, після чого був замінений повністю новим автомобілем другої генерації з індексом G02 .

Тепер же прийшов час планового рестайлінгу. Фотошпигуни вже неодноразово помічали тестові екземпляри, які проходили випробування. На опублікованих знімках не видно практично ніяких відмінностей від актуальної моделі, однак тепер завдяки появі на минулому тижні зображенням оновленого Х3 без камуфляжу дизайнери порталу «Колеса.ru» змогли представити своє бачення оновленого кросовера. Автомобіль отримає трохи більше незграбні «ніздрі» решітки більшого розміру, а також перероблену головну оптику, а також бампер з декоративними вставками оригінальної форми. Капот і передні крила при цьому залишаться колишніми.

Бічний профіль кросовера не зміниться, а ось ззаду з’явиться модернізований бампер з вертикальними вставками з боків. На даний момент інформації про зміни в технічній частині поки немає. Найімовірніше кросовер напевно збереже широку гаму бензинових і дизельних моторів. Інтер’єр X4 буде трохи перероблений, а одним з найбільш яскравих нововведень стане поява мультимедійного комплексу iDrive 8 . Прем’єра оновленого Х4 може відбутися вже в червні, коли представлять рестайлінговий Х3 .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!