Авто

Топ-10 найкращих позашляховиків в співвідношенні ціна-якість

Share

В останні роки позашляховики стають найбільш універсальними транспортними засобами завдяки своїй прохідності, місткості і ходових якостей. На основі думок автомобільних експертів і відгуків покупців щорічно складається рейтинг найкращих представників в даному сегменті з урахуванням їх технічних показників, передає autospot.ru .

Беручи до уваги всі ключові характеристики, рейтинг машин в співвідношенні ціна-якість виглядає наступним чином:

  1. Volkswagen Touareg. До переваг автомобіля відносяться просторий салон і багажник на 810 см³, потужність бензинового двигуна на 249 к. с. і зручна в управлінні автоматична КПП на 8 ступенів. Для комфорту в Фольксваген Туарег також передбачені превентивна система безпеки, адаптивний круїз-контроль і асистент паркування.
  2. BMW X3. Модель має хороші технічні показники: високий кліренс 204 мм, потужний мотор на 190 кінських сил, восьмиступінчасту АКПП і повнопривідну трансмісію. Механізм з незалежних пружинних підвісок надає надійності ходової частини БМВ. Великий внутрішній простір забезпечить комфорт під час поїздки.
  3. Toyota Highlander new. Повнопривідний автомобіль з АКПП має високий просвіт в 204 мм і двигун на бензині в 249 к. с. Перевагою Тойоти Хайландер також є місткість, передбачено 7 посадочних місць.
  4. Volkswagen Tiguan. Це відмінний варіант в співвідношенні ціна – якість. Завдяки кліренсу в 200 мм, Тігуан прохідний, але економічний, витрата палива становить 6,5 літра. 125-сильний руховий механізм і 6-ступінчаста механічна КПП підходять для управління містом і пересіченій місцевості.
  5. Toyota RAV4. Давно користується популярністю вітчизняних водіїв. Надійна трансмісія з 6-ступінчастої коробки передач варіатора і передній привід дозволяють впевнено пересуватися по міських і заміських дорогах. Движок наділений потужністю в 149 кінських сили, але при цьому середня кількість споживаного палива складає 7,4 літра.
  6. Nissan Qashqai new. Просторий п’ятимісний салон дозволить комфортно почувати себе під час поїздок, а руховий механізм на 115 л. с. і 5-ступінчастий варіатор забезпечать легкість управління навіть по пересіченій місцевості. Nissan також відрізняється комфортністю їзди за рахунок дорожнього просвіту в 200 мм.
  7. Chery Tiggo 2. Відмінними рисами Чері Тігго є надійна електроніка (система безпеки, допомога на старті, контроль за тиском в шинах) і 126-сильний мотор, а також просвіт в 184 мм. Практичний салон підійде для короткочасних і тривалих поїздок.
  8. Renault Sandero Stepway. Автоматична коробка перемикання передач з 6 ступенями зручна в користуванні навіть для новачка. 102-сильний бензиновий двигун Рено і передній привід забезпечать комфортне пересування на дорогах з різним покриттям.
  9. Lada XRAY. Механічна коробка перемикання передач на 5 ступенів, передній привід і мотор на бензині в 106 кінських сил забезпечать прохідність практично в будь-яких дорожніх умовах. Споживання палива Лади становить 7,2 літра при змішаному циклі пересування.
  10. Land Rover Range Rover. Модель оснащена гібридним руховим агрегатом Об’єм 1997 см³ і потужністю 301 л. с., повнопривідною трансмісією і автоматичною КПП. Ленд Ровер відрізняється не тільки прохідністю, але і наявністю систем безпечного старту, екстреного гальмування і парктроника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024

Один з найбільш непривабливих автомобілів у світі повернеться як конкурент Renault Duster

На початку квітня цього року в Мережу випливли плани концерну Stellantis, що володіє брендом Fiat,…

17.05.2024