Tesla Roadster розганяється до 100 км/год за 1,1 секунду за допомогою технологій SpaceX

0
91

Чотири роки тому засновник SpaceX Ілон Маск повідомив, що гіперкар Tesla Roadster другого покоління розганяється до 100 км / г менше ніж за 2 с.

При залученні під час руху спеціальної комплектації, яка передбачає реактивні сопла в районі заднього номерного знака, підсумок може перевершити всі очікування. Раніше результат за 1,1 с згадувався неофіційно, проте недавно стало відомо, що прототип Tesla Roadster, що знаходиться в музеї Лос-Анджелеса, отримав незвичайну анотацію.

Повідомляється, «пакет SpaceX» дав можливість автомобілю долати дистанцію в 60 миль / год за 1,1 с. Жодна сучасна машина, яка використовується на дорогах, не здатна на таке, стверджується в анотації. Варто нагадати, що прискорення електромобіль в цій комплектації отримав за рахунок сопел з стисненим повітрям, розташованих в задній частині корпусу.

Про використання цієї технології при обліку техніки безпеки на даний момент інформації немає. Однак до завершення літнього сезону Tesla має намір презентувати перші їздові прототипи, з цієї причини варіант з «пакетом SpaceX» може також незабаром пройти випробування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!