Яку машину можна придбати в Україні замість Renault Logan

0
942

Renault Logan – український лідер у сегменті бюджетних седанів. Серед його переваг – ціна базової комплектації на рівні 301 500 грн, надійність і практичність. Та які існують альтернативи?

Auto Oboz зібрав найбільш вдалі пропозиції, які здатні скласти серйозну конкуренцію Logan в Україні. У кожного автомобіля є сильні сторони. Цікаво, що ціни в бюджетному сегменті бувають дуже різними.

Ravon

Автомобілі з Узбекистану роблять найбільш агресивну цінову пропозицію в сегменті – Ravon R3 коштує від 273 000 грн. Також компанія пропонує ще одну модель – Ravon R4 за 277 000 грн. Зворотний бік – вік: коріння першої машини йдуть у 2005 рік до Chevrolet Aveo (T250), другої – до 2011 року (Cobalt).

Ravon R3 – дуже доступний автомобіль, проте модель зовсім нова
Ravon R4 – ще одне доступна пропозиція в сегменті

Kia

Компактний седан Kia Rio – навпаки, найдорожча пропозиція в класі за 435 000 грн. Не так давно модель зазнала серйозного рестайлінгу, після якого виглядає дуже ефектно і стильно.

Kia Rio – найдорожчий представник сегменту бюджетних седанів в Україні

Hyundai

Hyundai Accent – найближчий родич Kia Rio. Але виглядає модель зовсім по-іншому, і просять за неї трохи менше – від 416 000 грн. Бюджетний седан також нещодавно отримав свіжу зовнішність.

Hyundai Accent – досить дорогий автомобіль для свого сегменту, та зовні машина виглядає ще дорожче

FAW

Для любителів заощаджувати хорошим варіантом традиційно є китайський автопром. Без такої машини в українському бюджетному сегменті не обійтися. FAW B30 виглядає сучасно і майже не екзотично – це скоріше добре. До того ж модель пропонують з автоматичною КПП – від 325 000 грн.

FAW B30 – один з найбільш доступних нових автомобілів в Україні

Fiat

Італійські автомобілі – рідкість для українських доріг. Однак Fiat вирішив зробити ставку на бюджетний сегмент з моделлю Tipo за ціною від 382 900 грн. Не найдоступніша пропозиція в класі, однак автомобіль відразу виділяється в потоці завдяки вишуканому дизайну, якщо так взагалі можна охарактеризувати порівняно дешевий автомобіль.

Fiat Tipo виглядає відмінно, але коштує не так вже й мало

Peugeot

Один із бестселерів сегменту бюджетних автомобілів у нашій країні – Peugeot 301. Автомобіль виглядає “дорослим” і дуже серйозним. До надійності теж питань немає. Але ціна – від 385 000 грн.

Peugeot 301 дуже популярний в Україні

Citroen

Citroen C-Elysee фактично є братом-близнюком Peugeot 301. Машини ділять між собою платформу, двигуни, оснащення, оформлення салону та навіть кузов. Відмінності – в дизайні передньої і задньої частини. А також у ціні, Citroen трохи дорожчий – від 388 000 грн.

Citroen C-Elysee має хороший попит

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!