Volkswagen готує новий кросовер: в мережу потрапили перші фото

Автомобіль проходить випробування в Європі і скоро повинен надійти в продаж.

0
34

На дорогах Німеччини був помічений новий кросовер Volkswagen. Модель, що отримала назву Taigo, виглядає так само, як крос-купе для американського ринку – VW Nivus. Про це повідомляє профільний портал «За кермом».

Відрізняється європейська версія світлодіодними фарами, заднім дифузором і ліхтарями з новою графікою. Приладова панель, здається, схожа на ту, яка встановлюється на Polo. Якщо це дійсно так, то автомобіль отримає інформаційно-розважальну систему з 10-дюймовим екраном, розташованим над центральними повітроводами кліматичної системи, а також 10,25-дюймову цифрову панель приладів.

Очікується, що Taigo отримає систему автономного екстреного гальмування, систему допомоги при рушанні з місця, систему стабілізації і адаптивний круїз-контроль, а також буде стежити за станом водія.

У Південній Америці Nivus продається з 1-літровим трициліндровим двигуном TSI потужністю 128 к.с., який передає крутний момент на всі колеса через 6-ступінчастий автомат. Коштує такий кросовер від 97 580 реалів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!