Компанія Toyota опублікувала тизер пікапа Tundra нового покоління

Японський автовиробник анонсував нове покоління повнорозмірного рамного пікапа Tundra. Презентація відбудеться в найближчі тижні, але поки точна дата не називається.

0
447

Компанія опублікувала фото і відео, на яких машина відображена анфас з включеними фарами. Можна помітити рельєфний капот і складну конфігурацію ДХВ. Втім, вигляд фар був відомий ще в 2020 році завдяки неофіційним знімку прототипу. Tundra наступного покоління, ймовірно, отримає брутальний зовнішній вигляд.

Інформація про технічну сторону нової Tundra поки носить статус чуток. Передбачається, що пікап побудують на новій рамній платформі F1 , в якій інженери передбачать широкі можливості по електрифікації. При цьому в базовій версії автомобіль позбудеться легендарного 5,7-літрового V8 – його місце займе твін-турбо V6 . В даний час неясно, чи буде ця силова установка виключно гібридної або ж Toyota запропонує таку версію в якості опції.

Нагадаємо, Toyota Tundra – один з найбільш довгоживучих автомобілів на ринку США: нинішнє покоління надійшов у продаж ще 14 років тому, в 2007-му. Tundra відноситься до категорії повнорозмірних пікапів, вона конкурує з бестселерами американського ринку в особі Ford F-Series, RAM 1500 і Chevrolet Silverado . І хоча тиражі непорівнянні (одних Фордів американці щорічно купують майже мільйон штук), Tundra стабільно знаходить трохи більше 100 тисяч клієнтів на рік, не дивлячись на похилий вік.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!