Назвали вживані автомобілі, від яких краще триматися подалі

0
116

Автомобілісти з великим досвідом прекрасно знають, що похід за новим автомобілем на вторинний ринок – це завжди лотерея. Ніхто не застрахований від того, щоб взяти «кота в мішку», передає 2drive.ru .

Найбільш досвідчені і пильні покупці здатні мінімізувати ризики, проте не дивлячись на це звести їх до абсолютного нуля в даному питанні неможливо. Цією причини вже має бути достатньо для того, щоб знати і пам’ятати моделі, які потрапляють в даний сегмент в украй «убитому» стані в 7 з 10 випадків. Деяким, звичайно, щастить. Але ж далеко не всім.

Porsche Cayenne

Дуже часто на вторинному ринку даний автомобіль беруть ті, хто «ну аж надто» любить «понти». На жаль, далеко не кожен автомобіліст усвідомлює о котрій може обійтися подальша експлуатація вторинного Porsche Cayenne. Найгірше те, що на ринку трапляються моделі з не рідними гальмівними колодками, які просто були зняті і встановлені на Cayenne з інших автомобілів. Напилок і молоток, як відомо, здатні творити чудеса … До речі, стосується все це переважно машин першого покоління.

Infiniti FX35

Автомобіль, який багато знають і люблять. Ось тільки є одна проблема. Перше покоління Infiniti FX35 в країні ніколи офіційно не продавалося. Машини усіма мислимими і не мислимими способами гнали в країну з-за кордону, як правило з уже вторинного ринку. Чи потрібно взагалі говорити, що даний факт уже сам по собі не додає впевненості в поточному стані такої машини?

Mercedes-Benz G klasse (W463)

Саме в цьому випадку мова йде лише про найперші «Геліки». Не варто сьогодні зайвий раз ризикувати і брати подібне авто на вторинному ринку. Важливо пам’ятати, що більшість «перекупок» Mercedes-Benz G klasse (W463) піклується тільки про зовнішній вигляд автомобіля. Як підсумок, на начинку «баригам» відверто плювати. Більш того, реальний стан справ з нею вони будуть всіляко приховувати.

Toyota Land Cruiser 200

Хороший японський автомобіль. Буває, що і на вторинному ринку можна відшукати Toyota Land Cruiser 200 в незаїждженим всмерть стані. З огляду на той факт, що автомобіль знаходиться у верхньому ціновому сегменті ринку, то його придбання в старому стані далеко не найкраща ідея. Хоча б тому, що немає ніякої гарантії, що машина не встигла змінити численних господарів.

Mitsubishi Lancer 10

Якщо зовсім вже «горить» купити такий автомобіль, як Mitsubishi Lancer 10, то претендентові варто проявити максимальну обережність і пильність. Особливою популярністю авто користується серед молодих водіїв завдяки своїй «зухвалої» зовнішності. Проте, не варто забувати про те, що на вітчизняному ринку є багато Lancer, які встигли побувати в ДТП різного ступеня тяжкості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!