Представили доступний електрокар з запасом ходу 265 км (ФОТО)

Компанія Jiangsu Jintan Changdanghu представила компактний електрокар Elaris Finn, який здатний проїхати на одному заряді 265 км.

0
850

Зовсім недавно компанія Jiangsu Jintan Changdanghu анонсувала новий компактний електричний автомобіль Elaris Finn. Повідомляється, що зовсім скоро новинка почне продаватися на європейському ринку.

Експерти відзначають, що за габаритами Elaris Finn нагадує Smart ForTwo. Компактний електрокар має довжину всього 2870 мм при ширині 156 мм і висоті 1570 мм, а колісна база дорівнює 1770 мм. Вага автомобіля всього 930 кг.

На передній частині автомобіля розташовуються вузькі світлодіодні фари з масивними ходовими вогнями, а екстер’єр прикрашають 14-дюймові легкосплавні диски. Незважаючи на компактні розміри автомобіль має багажник об’ємом 277 л. У салоні є інформаційно-розважальний комплекс з 12,3-дюймовим екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. У список оснащення моделі входить: клімат-контроль, круїз-контроль, дві подушки безпеки, а також системи ESP і ABS.

У рух автомобіль приводиться електродвигуном потужністю 48 к.с., який здатний розганяти машину до максимальної швидкості 115 км / г. Завдяки акумуляторної батареї на 35 кВт * год машина здатна проїхати 265 км на одному заряді.

Сама оснащена модифікація Elaris Finn буде коштувати 13 тис. доларів, а трохи пізніше з’явиться версія вартістю 9,5 тис. доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!