Як колір автомобіля характеризує його власника

0
261

Психолог з британської компанії USwitch Лі Чемберс розповіла, що може розповісти колір машини про характер його власника.

За словами психолога, практичні особи вибирають машини сірого і сріблястого відтінку. Ці люди відрізняються практичністю, надійністю, вмінням стримати своє слово і уникають залучення зайвої уваги до своєї особи.

Вишукані автомобілісти з витонченим почуттям стилю вибирають машини в чорному кольорі. Власники машин чорного кольору досить стримані, відрізняються самоконтролем, не люблять драматизм.

Високоорганізовані люди віддають перевагу автомобілям білого кольору. Вони намагаються досягти якомога більш високого статусу в суспільстві.

Уважні водії і вірні друзі по життю вибирають машини синього кольору. Цим людям не страшно довірити секрет і життя.

Активні люди вважають за краще авто червоного кольору. Автомобілісти на золотистих машинах воліють комфорт і гламур. Люди, які бажають виділитися з натовпу купують машини фіолетового кольору. Позитивні автомобілісти часто їздять на жовтих машинах. Власники зелених машини, найімовірніше, схильні до скромності і балансу. Любителі машин рожевого кольору дуже життєрадісні і не звертають уваги на думку оточуючих.

Джерело:  32cars

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!