Представлені перші зображення крос-купе Peugeot 308 Cross

Дизайнери порталу Motor.es вирішили представити, як буде виглядати крос-купе Peugeot 308 Cross.

0
352

Очікується, що новий Peugeot 308 не пропонуватиметься в «зарядженій» версії, але стане доступний в новому кузові. Автовиробник планує створити модифікацію Peugeot 308 Cross , яка буде конкурувати з французької Renault Arkana .

Новий Peugeot 308 буде володіти не тільки передовим екстер’єром і якісним інтер’єром, але і збалансованою лінійкою силових агрегатів. Компанія може запропонувати нову версію в купеоподібному кузові, яка носить внутрішній індекс P54. Автомобіль буде мати спортивну зовнішність і збільшений кліренс, але буде більш компактною, ніж 3008.

Купе-кросовер Peugeot 308 Cross може стати конкурентом для Renault Arkana . Передня частина автомобіля практично не буде відрізнятися від стандартного Peugeot 308, а ось задня буде перероблена і буде підкреслювати стрімкий вигляд новинки. У салоні з’явиться новий комплекс i-cockpit і новий 10-дюймовий сенсорний екран на центральній консолі.

Найімовірніше, модель буде недоступна в повністю електричній версії, а в моторній гамі будуть присутні гібриди на основі бензинових двигунів в поєднанні з 8-ступінчастою АКПП. Двигуни будуть видавати від 180 до 225 к.с.

На даний момент, загадкою залишається торгова назва новинки. Внутрішнє позначення вказує на те, що модель відноситься до позашляховиків, а тому назва напевно буде складатися з чотирьох цифр, де дві центральні дорівнюватимуть нулю. Можливо, автовиробник готує абсолютно нове найменування для моделі, але точну назву стане відомо ближче до прем’єри.

Презентація крос-купе намічена на весну 2022 року, а старт продажів очікується вже в другому півріччі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!