Названо найкращі авто для літніх подорожей: відрізняються маневреністю і рідко ламаються

0
377

Автоексперти склали список з 10 транспортних засобів, які зроблять вашу подорож більш безпечною, швидшою і захоплюючою.

Subaru Crosstrek

Автомобіль менший за розміром і його легше припаркувати, ніж більший Outback. Він є хорошим аргументом на користь титулу кращого невеликого і недорогого позашляховика в дуже завантаженому класі компактних автомобілів.

Chrysler Pacifica

Заявивши про себе, як про авто із “найбільшою кількістю стандартних функцій безпеки, ніж будь-який інший автомобіль в галузі” цей автомобіль складно перевершити. Цього позашляховика буде досить для вашої родини.

Kia Carnival

Будь-кому, хто потребує більше доказів того, що Kia серйозно налаштована зарекомендувати себе в якості ведучого конкурента у всіх категоріях, досить лише глянути на заміну хорошому мінівену Sedona. Він називається Kia Carnival 2022 року і не схожий ні на що інше в своєму класі.

Volvo V90

До появи компактних позашляховиків і навіть до появи мінівенів покоління мандрівників упаковували свої речі і свої сім’ї в універсали. Гладкий і атлетичний корпус Volvo V90 має лише найменшу схожість з цієї старовиною.

Jeep Wrangler

Були часи, коли могутній Jeep Wrangler був не кращим вибором для довгої подорожі. Потужність Wrangler і його прохідність по бездоріжжю ніколи не викликали сумнівів, але проблема полягала в їзді по дорозі. Але якщо ви сядете в сучасний Wrangler, ви знайдете зовнішній вигляд, відчуття і їзду, які очікуєте від гарного позашляховика середніх розмірів.

Ram 1500

Ram 1500 пропонує розкіш, комфорт, вишуканість, технології та інновації, яких немає у його конкурентів. Це важливі якості для будь-кого, хто їде за кордон, особливо з сім’єю на буксирі, і Ram 1500 – така ж робоча конячка, як і всі інші.

Toyota Rav4

Toyota приносить незаперечний авторитет в області гібридних технологій. Rav4 маневрений, з швидким прискоренням і оснащений стандартною технологією допомоги водієві.

Kia Cadenza

Великий, місткий, повнорозмірний седан з добре продуманим дизайном – це частина переходу Kia до ринку розкоші.

Mercedes Benz G-Class G550

При всій своїй розкоші легко забути, що G-Class зарекомендував себе як робоча конячка, і ця спадщина збереглася сьогодні з 416 кіньми, які можуть розігнати ультра-люкс позашляховик від 0 до 100 за 5,6 секунди.

Ford Mustang GT

Якщо ви відправляєтеся в літню поїздку, вам потрібно хоча б подумати про кабріолет, а якщо ви думаєте про кабріолет, Mustang GT повинен бути у верхній частині списку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!