Затверджено дизайн абсолютно нової Lada Niva NG

Нове покоління легендарного позашляховика позбудеться фірмового Х-дизайну.

0
190

Згідно з офіційною інформацією, Lada Niva нової генерації дебютує вже в 2024 році. Над дизайном позашляховика фахівці марки працювали дуже довго, адже було необхідно зберегти впізнаваний стиль, але створити абсолютно новий автомобіль. Спільнота «Русский автомобіль» в соцмережі ВКонтакте повідомляє, що зовсім недавно дизайн нової Ниви затвердили остаточно.

У соцмережі розповіли: «Нової Niva , нарешті, затвердили дизайн. Тепер вже остаточний і безповоротний. Все, більше ніяких X-образних елементів, ні на передку, ні на боковинах. Повернення до коріння так сказати: загальні контури машини явно мають спільне з першої Niva Валерія Сёмушкіна, а задок (особливо задня стійка) взагалі вирішені в фірмовому стилі. Фари, на жаль, не круглі; оптика складна, приблизно, як на концепті ».

Нагадаємо, що раніше виконавчий директор Groupe Renault Лука де Мео в інтерв’ю виданню Automotive News Europe висловився про Lada Niva наступного покоління. Нове покоління позашляховика буде залишатися нишевой моделлю, її тираж планується менш 100 000 одиниць в рік, але для АвтоВАЗу і Renault вона все одно виявиться прибутковим продуктом. Також представник марки розповів, що нову Ниву збираються проводити не тільки під маркою Lada , а й під брендом Renault – і мова в даному випадку не про Дастера, а про принципово новий кросовер.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!