Авто

ТОП-5 компактних кросоверів для міста

Share

Міські компактні кросовери , або SUV В-класу – це один з найбільш швидкозростаючих автомобільних сегментів. За даними AUTO-Consulting , нові позашляховики і кросовери класу B SUV займають на українському автомобільному ринку друге місце після C SUV, пишуть Економічні новини . Їх частка в загальному обсязі продажів SUV становить 14%. Але за підсумками першого кварталу, реалізація автомобілів даного класу зросла на 100%. На тлі загального падіння ринку – це дуже непоганий показник.

Перше місце займає преміальний кросовер DS 3 Crossback , який пропонують в Україні за ціною автомобілів середньої цінової категорії. Це – відмінний кросовер для городянина, що дозволяє особливо не турбуватися про якість доріг. Але найголовніше, що він неабиякий. Для тих, хто не хоче бути як всі – це знахідка. А знаючи рівень якості автомобілів Групи PSA можна припустити, що цей кросовер не розчарує і своєю надійністю.

Друге місце займає Ford Puma. Автомобіль, який зігріє серця тих, хто любить драйвову їзду. Але Ford Puma може похвалитися не тільки драйвом. Цей новий компактний кросовер В-класу претендує на звання кращого в своєму сегменті відразу за кількома параметрами. У Ford називають інноваційність, економічність, екологічність і місткість. Ну і, звичайно, – керованість і драйвовість.

Третє місце займає Ford EcoSport. Він не заманює дизайном суперкара або брутального позашляховика. Але EcoSport і не претендує на такі звання. Зате – тут все продумано, практично і відповідає розумною ціною. Це кросовер для тих, хто не хоче переплачувати за непотрібні опції, зайві обсяги і надлишкові характеристики, якими ви ніколи не скористаєтеся. Ви отримуєте приємний в управлінні автомобіль, де є все необхідне. Він хороший і для щоденних поїздок по місту, і для вилазок на природу, і для подорожей. Тим більше, що навіть на паршивих заміських дорогах, в салоні не шумно. Для молодих сімей та початківців водіїв Ford EcoSport – зручна і зрозуміла машина. До того ж, досить економічна.

Четверте місце займає Volkswagen T-Cross. Це (поки) найменший кросовер в модельному ряду німецької марки, тільки з’явився в Україні. Volkswagen T-Cross дає все, чого від нього очікуєш. І навіть трохи більше. Адже це – Volkswagen, який давно вивів свою власну німецьку формулу практичності. І вона виявилася до душі автомобілістам усього світу. Саме тому, всі моделі VW котируються на вторинному ринку і добре тримають ціну.

П’яте місце – Opel Crossland X . Opel позиціонує Crossland X, як більш практичну альтернативу Mokka X. Але це також і більш економічний вибір, оскільки Crossland X на старті дешевше, і є одним із самих практичних автомобілів в своєму класі. І в нього постаралися вкласти краще і від французів, і від німців. Таким чином, любителі MPV, які вже давно збиралися придбати модний міський кросовер, але чекали розумної ціни, отримали хороший шанс в особі Crossland X. Ця модель – золота середина між кросовером і містким мінівеном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024