ТОП-5 компактних кросоверів для міста

0
352

Міські компактні кросовери , або SUV В-класу – це один з найбільш швидкозростаючих автомобільних сегментів. За даними AUTO-Consulting , нові позашляховики і кросовери класу B SUV займають на українському автомобільному ринку друге місце після C SUV, пишуть Економічні новини . Їх частка в загальному обсязі продажів SUV становить 14%. Але за підсумками першого кварталу, реалізація автомобілів даного класу зросла на 100%. На тлі загального падіння ринку – це дуже непоганий показник.

Перше місце займає преміальний кросовер DS 3 Crossback , який пропонують в Україні за ціною автомобілів середньої цінової категорії. Це – відмінний кросовер для городянина, що дозволяє особливо не турбуватися про якість доріг. Але найголовніше, що він неабиякий. Для тих, хто не хоче бути як всі – це знахідка. А знаючи рівень якості автомобілів Групи PSA можна припустити, що цей кросовер не розчарує і своєю надійністю.

Друге місце займає Ford Puma. Автомобіль, який зігріє серця тих, хто любить драйвову їзду. Але Ford Puma може похвалитися не тільки драйвом. Цей новий компактний кросовер В-класу претендує на звання кращого в своєму сегменті відразу за кількома параметрами. У Ford називають інноваційність, економічність, екологічність і місткість. Ну і, звичайно, – керованість і драйвовість.

Третє місце займає Ford EcoSport. Він не заманює дизайном суперкара або брутального позашляховика. Але EcoSport і не претендує на такі звання. Зате – тут все продумано, практично і відповідає розумною ціною. Це кросовер для тих, хто не хоче переплачувати за непотрібні опції, зайві обсяги і надлишкові характеристики, якими ви ніколи не скористаєтеся. Ви отримуєте приємний в управлінні автомобіль, де є все необхідне. Він хороший і для щоденних поїздок по місту, і для вилазок на природу, і для подорожей. Тим більше, що навіть на паршивих заміських дорогах, в салоні не шумно. Для молодих сімей та початківців водіїв Ford EcoSport – зручна і зрозуміла машина. До того ж, досить економічна.

Четверте місце займає Volkswagen T-Cross. Це (поки) найменший кросовер в модельному ряду німецької марки, тільки з’явився в Україні. Volkswagen T-Cross дає все, чого від нього очікуєш. І навіть трохи більше. Адже це – Volkswagen, який давно вивів свою власну німецьку формулу практичності. І вона виявилася до душі автомобілістам усього світу. Саме тому, всі моделі VW котируються на вторинному ринку і добре тримають ціну.

П’яте місце – Opel Crossland X . Opel позиціонує Crossland X, як більш практичну альтернативу Mokka X. Але це також і більш економічний вибір, оскільки Crossland X на старті дешевше, і є одним із самих практичних автомобілів в своєму класі. І в нього постаралися вкласти краще і від французів, і від німців. Таким чином, любителі MPV, які вже давно збиралися придбати модний міський кросовер, але чекали розумної ціни, отримали хороший шанс в особі Crossland X. Ця модель – золота середина між кросовером і містким мінівеном.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!