З’явилися свіжі рендерні зображення нової Lada Vesta

Видання Autonews.ru опублікувало рендери Lada Vesta 2022 модельного року з імовірною зовнішністю новинки.

0
51

Про дизайн рестайлінгової моделі Lada Vesta можна судити зі шпигунських знімків тестових прототипів і інсайдерської інформації, згідно з якими оновлена модель матиме зауженную фронтальну оптику, прямокутні противотуманки, модернізовані ліхтарі, а також новий передній бампер, в який інтегрують парктроніки.

Салон нової Lada Vesta , за попередньою інформацією, чекають ще більш істотні зміни. Так, в інтер’єрі автомобіля з’явиться нове мультифункціональний рульове колесо, а в центрі передньої панелі поставлять вертикально-планшет, який буде відповідати за функції інформаційно-розважального комплексу. При цьому вертикальний планшет дістанеться тільки топовим варіантів Lada Vesta , тоді як «молодші» версії моделі отримають дисплей нової медіасистеми Lada Enjoy Pro .

На перших етапах передбачалося, що оновлена Vesta буде представлена в серпні 2020 року в рамках Московського автосалону, який був через коронавірус. Пандемія внесла в корективи в плани і самої компанії «АвтоВАЗ» , яка перенесла прем’єру рестайлінгової моделі на початок 2021 року, але і ця дата була змінена. Тепер же передбачається, що Lada Vesta FL дебютує до кінця нинішнього року, однак чекати її появи в автосалонах раніше 2022 року не варто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!