Стало відомо коли представлять новий Kia Sportage

Як повідомляє видання TheKoreanCarBlog, кросовер Kia Sportage дебютує в першій половині червня цього року.

0
463

З’явилися нові подробиці про кросовер Kia Sportage нового п’ятого покоління. Так, новинка повинна дебютувати на початку нинішнього літа. Тоді ж будуть опубліковані перші офіційні фотографії автомобіля і почнеться прийом попередніх замовлень.

Крім того, за попередньою інформацією, салон нового Kia Sportage буде виконаний в стилістиці вже модернізованих моделей Sorento і  K8 . Зокрема, всередині кросовера з’явиться електронна приладова панель і екран медіасистеми, які укладуть в об’єднаний модуль блок злегка зігнутої форми.

Якщо говорити про зовнішність, то новий Kia Sportage зможе похвалитися фронтальною оптикою зі складною графікою і бумерангообразними доданими ДХВ, а також дахом з більш похилою лінією і збільшеною гратами радіатора в стилі «посмішка тигра».

Новий Kia Sportage розроблять на одній платформі з новим кросовером Hyundai Tucson , який був представлений у вересні минулого року. У лінійку моторів Kia Sportage увійде новий 2,5-літровий 4-хціліндровий бензиновий мотор потужністю 190 сил, 186-сильний 2,0-літровий дизельний агрегат і 230-сильна гібридна установка на основі 1,6-літровою “турбочетверки».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!