Представили оновлений Volkswagen Polo

Продажі нового хетчбека Polo стартують в Європі в кінці нинішнього року.

0
106

У базову версію нового Volkswagen Polo увійшли LED -фари і ліхтарі, але опціонально для хетчбека буде передбачена матрична оптика. Також для новинки тепер доступний комплекс під назвою IQ.Drive Travel Assist , в який включили адаптивний круїз-контроль, помічник утримання в обраній смузі і сучасні системи запобігання зіткнення. Безпека нового Volkswagen Polo була поліпшена і за рахунок появи центральної подушки безпеки, яка знаходиться між передніми сидіннями.

Салон нового Volkswagen Polo майже не відрізняється від попередника. З’явилися лише нові варіанти обвивання, інше рульове колесо і інша центральна консоль. Крім того, в базовій версії Polo оснащений 8-дюймової цифровою панеллю приладів, а діагональ екрану медіасистеми становить 6,5 дюйма.

У топових же версіях для оновленого Volkswagen Polo передбачені «приборка» з дисплеєм 10,25 дюйма і мультимедіа з тачскріном 9,2 дюйма. Ще одним нововведенням для хетчбека стала поява сенсорного блоку управління клімат-контролем, також додали моделі і бездротову зарядку.

Лінійка моторів нового Volkswagen Polo не змінилася. У неї увійшов атмосферний мотор 1.0 MPI потужністю 80 к.с., а також турбований двигун 1.0 TSI в. двох версіях форсування: 95 і 110 к.с. Крім того, для оновленого хетчбека буде доступний і бітоплівний варіант з 90-сильним мотором 1.0 TGI. В якості трансмісії для новинки пропонується 5-ступінчаста МКПП і 7-швидкісна роботизована коробка DSG.

Планується, що влітку 2021 року в лінійці моделі з’явиться спортивне виконання GTI. Дореформений Polo GTI комплектувався 200-сильним агрегатом 2.0 TSI. Відзначається, що новий Polo буде пропонуватися зі стандартним обвісом, а також з пакетом R-Line , який відрізняється бамперами і обробкою інтер’єру. Продажі оновленого Volkswagen Polo почнуться на європейському ринку в кінці цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!