Представлено Genesis G80: салон з шумозаглушенням і сонячна зарядка

0
136

Компанія Genesis представила свій перший електричний автомобіль – повнопривідний седан Electrified G80. Новинка преміум-класу отримала потужний двигун, великий запас ходу, а також функцію реверсивної зарядки і обробку салону з «зелених» матеріалів.

Силова установка електрокара представлена ​​двома двигунами з обертовим моментом 350 Нм кожен. Їх сумарна потужність становить 370 к.с, що дозволяє автомобілю розганятися до «сотні» за 4,9 секунди при включеному спортивному режимі. Заявлений запас ходу новинки становить 427 км, а технологія швидкої зарядки потужністю 350 кВт поповнює ємність акумулятора з 10% до 80% всього за 22 хвилини.

Режим економії енергії на базі системи Disconnector Actuator System (DAS) в залежності від умов руху, відключає один з двигунів, і повнопривідний автомобіль переходить в режим 2WD. Іншою особливістю Electrified G80 стало оснащення даху сонячними панелями, що підвищує його енергоефективність.

Новий електрокар також обзавівся системою активного шумозаглушення ANC-R (Active Noise Control-Road), раніше відомої як RANC. За допомогою чотирьох датчиків і шести мікрофонів вона аналізує сторонні шуми зовні салону і знижує їх інтенсивність.

У декорі салону преміального седана використовуються різні натуральні і перероблені матеріали, включаючи шкіру, деревину з відходів меблевого виробництва і тканину, виготовлену з переробленого пластику.

Дата старту продажів і вартість Genesis Electrified G80 будуть оголошені пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!