Audi представила оновлену модель A7: тепер седан, фото

0
409

Audi випустила нову модифікацію моделі A7 – довгобазний седан. Нагадаємо, до цих пір «сімка» пропонувалася тільки у вигляді п’ятидверного лифтбека Sportback. Нова версія називається A7L, вона створена спеціально для Китаю, там же її і будуть випускати. У Піднебесній подовжені кузова європейських моделей користуються особливим попитом, у Audi вже ціла лінійка таких машин для китайців, починаючи з A3L Sedan. Про це повідомляє avtodream.

Щодо вихідного Sportback у A7L інша форма даху, збільшені по висоті задні двері і, зрозуміло, чітко окреслений третій обсяг кузова з кришкою багажника – все, як у звичайних седанів.

«Сімку» розтягнули до 5076 мм (довжина Sportback – 4969 мм, тобто прибавка – 107 мм). Колісна база досягла 3026 мм (+100 мм щодо лифтбека). В результаті A7L випередила представницьку модель A8 в стандартній версії по відстані між осями, але при цьому не дотягла по загальній довжині кузова.

На старті продажів в КНР новинка буде доступна тільки у виконанні 55 TFSI quattro First Edition з 3,0-літровим турбованим V6, що видає 340 к.с. і 500 Нм. Такий автомобіль є «м’яким» гібридом: він укомплектований 48-вольтовим стартером-генератором. У «базі» – семиступінчастий “робот” S tronic і постійний повний привід.

Трохи пізніше на ринок вийдуть і версії простіше, в тому числі з 2,0-літровим бензиновим мотором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!