У мережу потрапили перші фото нового Kia Sportage без камуфляжу

0
117

Близько року тому в виробництво була запущена нова версія авто Kia Sportage. Це корейський бренд, який давно підкорив серця багатьох автолюбителів. Не так давно в мережу були злиті знімки нової моделі. В Youtube опублікований відео-огляд оновленої моделі. Наступне покоління демонструє новаторський дизайн.

Крім того нова модель вже має на капоті оновлений логотип бренду. Також в очі відразу ж впадає збільшена радіаторна решітка. Це вигідно виділяється і відразу привертає до себе увагу. Такий прийом, як правило, дизайнери використовують для того, щоб надати грубості зовнішнім виглядом авто.

Денні ходові вогні піднялися до капота, фари – також збільшилися в розмірах. Покажчики повороту мають 3 смуги. У нижній частині широкого бампера розташовуються протитуманні фари.

Варто сказати, що зовнішній вигляд машини вийшов максимально брутальним і тому напевно багатьом припаде до душі. Крім того ця модель не має нічого спільного зі своєю попередницею. Також багато експертів упевнені, що Kia Sportage зможе створити гідну конкуренцію для авто Hyundai Tucson нової версії. До слова, останній вже надійшов у продаж.

Тому залишається тільки чекати виходу нового Kia. Що стосується цінової політики, то поки про це нічого невідомо. Як правило, авто цієї марки розраховані на середній клас покупців. Тому напевно нова модель також багатьом буде по кишені. Єдине, що авто напевно буде відрізнятися в ціні в залежності від комплектації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!