Рейтинг кращих бюджетних кросоверів на українському ринку

0
373

У країнах ЄС на позашляховики почалися громадські гоніння через шкоду, яку вони завдають екології. Однак Україна ця тенденція поки не торкнулася. У нашій країні позашляховики користуються величезною популярністю.

Головним недоліком позашляховиків для українців залишається ціна. Найпопулярнішим автомобілем в сегменті в Україні став позашляховик Toyota Land Cruiser Prado. Вартість автомобіля перевищує 1,2 мільйона гривень.

Експерти склали рейтинг кросоверів, які представлені на українському ринку і можуть скласти гідну конкуренцію Toyota Land Cruiser Prado.

Бюджетний кросовер Renault Duster досить популярний в Україні. Модель з повним приводом може подолати практично будь-які дороги. Вартість автомобіля стартує від 379 100 гривень.

Рейтинг кращих бюджетних кросоверів на українському ринку 1

Бюджетний хетчбек Renault Sandero Stepway виробник називає кросовером. Однак для моделі не передбачено повного приводу. Це компенсує збільшений дорожній просвіт і додатковий захист. Вартість автомобіля 355 500 гривень.

Рейтинг кращих бюджетних кросоверів на українському ринку 2

Гідним варіантом для українських доріг став кросовер Kia Rio X. Ціна моделі 446500 гривень.

Рейтинг кращих бюджетних кросоверів на українському ринку 3

Шанувальники китайського автопрому по достоїнству оцінять кросовер Chery Tiggo 2. Базова комплектація автомобіля стартує від 300000 гривень.

Рейтинг кращих бюджетних кросоверів на українському ринку 4

Японський автомобіль Suzuki Ignis є однією з самих бюджетних моделей популярного бренду на українському ринку. Ціна моделі 443000 гривень.

Рейтинг кращих бюджетних кросоверів на українському ринку 5

Джерело:  obozrevatel

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!