Компанія Hyundai розповіла про свою нову модель Santa Cruz

0
82

Марка Hyundai розмістила на своєму ютуб-каналі відеоролик, присвячений новому пікапу Santa Cruz. Відео показує деякі аспекти роботи над дизайном автомобіля, а також уточнює нюанси його позиціонування. Так, дизайнери компанії Hyundai повідомили, що до Santa Cruz можна ставитися як до стандартного пікапу.

Компанія Hyundai воліє називати майбутній Santa Cruz не пікапом, а «спортивним транспортним засобом для пригод», повідомляючи, що його майбутні власники зможуть знайти пригоди як в кам’яних джунглях мегаполісу, так і за його межами. Один з керівників дизайн-студії марки Hyundai в Каліфорнії Бред Арнольд відзначив, що буквально все в екстер’єрі новинки говорить про те, що «це не пікап, це Santa Cruz ».

Тобто, південнокорейський бренд Hyundai ще до офіційного дебюту автомобіля хоче позначити її відмінності від сперніков на ринку. Так в США, для яких в основному і призначений пікап, ними стануть, наприклад, вже що пропонується до покупки Honda Ridgelinе і ще не з’явився на ринку Ford Maverick . Об’єднує всі ці машини головна особливість – несучий кузов вмзамен традиційної рами.

Новий Hyundai Santa Cruz , за попередньою інформацією, буде базуватися на платформі Hyundai Tucson , з яким пікап розділить не тільки шасі, а й деталі екстер’єру, і оформлення інтер’єру. Які силові агрегати отримає новинка, поки не повідомляється, але повний привід, виконаний за кроссоверним схемою, їй вже пообіцяли. Офіційна прем’єра Hyundai Santa Cruz відбудеться 15 квітня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!